Fitness edzéstervek > Fitness, fitnesz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fitness edzéstervek > 4 weboldal. Kategória leírása: Tömegnövelő, szálkásító, zsírégető és egyéb fitness edzéstervek.

Tipp

Edzésterv típusok: alapozó, tömegnövelő, szálkásító, zsírégető és egyéb edzéstervek
http://zsofiajakabffy.shp.hu/hpc/hpc_member_2g.php?azonosito=zsofiajakabffy& ...

Edzésterv típusok: kinek milyen edzés a megfelelő.

Edzésterv típusok: alapozó, tömegnövelő, szálkásító, zsírégető és egyéb edzéstervek

fitness.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Fit-Way Digitális Személyi Edző
http://www.fitway.hu/index.php?id=17

A Digitális Személyi Edző segítségével személyre szabott, az egyéni tulajdonságokat (kor, nem, edzettségi szint, sérülések, betegségek stb.) figyelmbe véve egyedi edzésprogram állítható össze. A program tudáshátterét Kiss Jenő, az egyetlen magyar testépítő világbajnok adta. Nem csak testépítőknek - Fiúknak, lányoknak, kezdőknek és haladóknak, fiataloknak és időseknek, tehát mindenkinek, akit érdekel az alakformálás világa.

Fit-Way Digitális Személyi Edző
Digitrainer.net | edzésterv és táplálkozás tervező
http://www.digitrainer.net/

A Digitrainer.net Digitális Edzője egy professzionális edzésterv és táplálkozás tervező program. Több 100 edzőtermi és otthoni gyakorlatot mutat be fotó, videó és leírás segítségével. Bármilyen célod is legyen: izomtömeg-növelés, szálkásítás, fogyás, erőnövelés, erőálló-képesség, teljesen személyre szabott edzéstervet készít számodra. Kezdő szinttől kísér végig Haladóig, hogy biztonságosan és gyorsan valósíthasd meg céljaidat. Táplálkozásod, diétád megtervezésében a Kalória Egyenleg Kalkulátor segít. Ez az egyedülálló eszköz felméri kalória szükségletedet, elemzi ételeid tápanyag-összetételét, több mint 6.000 ételt tartalmazó tápanyag adatbázis segítségével.

Digitrainer.net | edzésterv és táplálkozás tervező
Edzéstervek online
http://www.sportdieta.hu/edzestervek.html

Kedvet kaptál az edzéshez? Edzéstervet, táplálkozási tanácsot keresel? A sportdiéta oldalamon, megtudhatod, hogy a helyes táplálkozással és sportolással, hogyan érheted el és tarthatod meg ideális testsúlyodat. Edzéstervek: 3 napos, kezdő, haladó, középhaladó.

Edzéstervek online
Ugrálókötelezés
http://www.futas.net/gyogytorna/ugralokotelezes/ugralokotelezes-ugralokotel- ...

8 hetes edzésterv ugrálókötelezéshez. Hogyan csináljuk? Tanácsok kezdőknek. Ne feledkezzünk meg a bemelegítésről és az edzés utáni nyújtásról.

Ugrálókötelezés
Hirdetések
Oldal leírása
fitness.wyw.hu: Fitness katalógus. A fitness (fitnesz), a sport egy népszerű formája, melyet alakformálásra és egészségmegőrzési célokkal is űzhetünk.
Gyűjteményünkben 406 válogatott fitness, fitnesz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 406 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 34014