Fitness edzők > Fitness, fitnesz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fitness edzők > 14 weboldal. Kategória leírása: Fitness személyi edzők honlapjait gyűjtöttük egy helyre.

Tipp

Jakabffy Zsófia IFAA személyi edző, INWA nordic walking guide
http://www.zsofiajakabffy.shp.hu/hpc/hpc_member_2g.php?azonosito=zsofiajakabffy

Ismertetők a személyi edzés, a testépítés és a nordic walking lényegéről; fitness, wellness, életmód, fogyókúra témájú cikkek; fitness teszt és kérdőív

Jakabffy Zsófia IFAA személyi edző, INWA nordic walking guide

fitness.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Czégény Erzsébet IWI személyi edző
http://czegeny.uw.hu/

Czégény Erzsébet IWI személyi edző, testépítés- és fitnesz-oktató weboldala

Czégény Erzsébet IWI személyi edző
Magyari Ildikó IFAA személyi edző
http://www.sportoljvelem.hu/

Bárkinek szívesen segítek, aki súlyproblémákkal küzd, elégedetlen az alakjával, fogyni, vagy izmosodni szeretne szakember segítségével. Német idegen nyelvű személyi edző, step és aerobic oktató

Magyari Ildikó IFAA személyi edző
Jakabffy Zsófia IFAA Személyi Edző
http://zsofiajakabffy.shp.hu

Személyi edzés, testépítés (tömegnövelés, szálkásítás), fogyókúra, fitness kérdőív.

Jakabffy Zsófia IFAA Személyi Edző
Farkasdi Edina személyi edző, dietetikus
http://dietataposo.hu/

Egyénre szabott életmódprogram, személyi edzés vezetés, étrend tervezése.

Farkasdi Edina személyi edző, dietetikus
Varga Zsófia
http://www.fittelet.hu/szakertok/szakerto_fitnesz.php

2002-ben sportrekreáció, 2003-ban testépítő szakágban végeztem sportedzőként a Fitness Akadémia szakközépiskolájában,később cardió edzői bizonyítványt szereztem.

Varga Zsófia
Lugosi Dóra Személyi Edző
http://www.lugosidora.hu/

Lugosi Dóra személyi edző és táplálkozási tanácsadó. Polar Own Zone edző (pulzusmérésen alapuló edzésvezetés)

Lugosi Dóra Személyi Edző
Darabos Zsuzsa ~ Pilates
http://darabos-zsuzsa.hu/

Saját stúdiómban, rugalmas beosztással várom egyéni, vagy csoportos óráimon. Nem számít a kora, nem számít az alkata; az számít, hogy mozogni szeretne, hogy egészséges külsõt és belsõt akar! Nem kell szégyellnie magát mások elõtt, vagy feszengenie egy személytelen konditeremben. Várja Önt a számtalan talajgyakorlat, a gumiszalag, a fitness labda és - karika, a henger és a súlylabda... Csoportos kedvezmény, bérlet lehetõség, 10 alkalom után egy ingyenes extra óra. Keressen bátran!

Darabos Zsuzsa ~ Pilates
3D-Fitness- és Vitality-Coaching
http://wellstarbusiness.hu/webstar.html

Saját Fitness- és Egészség tréner- akár ingyen is! 3D Személyi tréner és táplálkozási tanácsadó. Egy alapos állapotfelmérés után naprakész étrendet állít össze, megcsinálja az edzéstervet, megmutatja milyen vitálanyagokra van szügsége a jobb közérzet érdekében. Ha már most regisztrál - legkésőbb 2008.október 31-ig -,akkor ingyenesen használhatja, élete végéig!

3D-Fitness- és Vitality-Coaching
Rusznák Csilla – személyi edző
http://www.edzod.hu/

Szeretnék minél több embernek segíteni az edzésben és helyes táplálkozás kialakításában, hozzájárulni ahhoz, hogy megtalálják azt, ami boldogabbá teszi őket! Az igaz, hogy nem mindenki születik genetikailag egyenlőnek, de mindenki képes formálni a testét a saját határain belül! Ez a lényeg. Önmagadból hozd ki a maximumot, és ne másokhoz mérd magad! Fitness forma versenyzőként sok tapasztalatot szereztem az edzés és diéta területén. Várlak szeretettel!

Rusznák Csilla – személyi edző
Bödő Csilla
http://www.bodocsilla.hu/

Bödő Csillának hívnak. Világ éltemben sportoltam (úszás, kézilabda, kick-box) és a mai napig is ez az életem. A versenysport után kezdtem bele a fitnesz órák vezetésébe. Nagy kihívás megmozgatni több száz embert hetente, akik kikapcsolódni, erősíteni, fogyni szeretnének. Ehhez a legmegfelelőbb a küzdősportokra építő aerobik mozgás, mely a legtöbb kalóriát égetve a legdinamikusabb.

Bödő Csilla
Edzés Csabival
http://www.edzescsabival.hu/

Houdek Csaba személyi edző honlapja. Természetes életvitel az egészség, a fitnesz jegyében.

Edzés Csabival
Aerobic óra
http://www.ildeefitness.hu/

Mi az, ami igazán fontos? Aminek Rólad kell szólnia! EGÉSZSÉG! Ez már kiinduló pont lehet bármihez: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, bomba forma, magabiztosság, biztonság, harmónia..stb. Sok mindent tudunk tenni egészségünk megőrzése érdekében, ebben segítek Neked! Amiket garantáltan megszeretettek Veled, mozgás: szabadtéren, teremben; kardio, erősítés, nyújtás, aerobik, gerinctorna, kerékpár, úszás, kocogás, cross fit, tenisz, görkorcsolya, egészségtudatos táplálkozás, pozitív gondolkodás. Fitness óráim mindig jó hangulatban telnek, amelyek után a lányok (vagy akár fiúk is) szinte újjászületnek, és alig várják, hogy ismét együtt tombolhassunk 60 percen keresztül. A csoportos órák mellett a személyi edzés is fontos számomra. Egy újfajta szemléletet szeretnék átadni mindenkinek, aki úgy dönt, hogy a bizalmába fogad, és vállalja az általam irányított és kontrollált edzéseket. Mindent átadok, amire engem megtanított a sport: kitartást, alázatot, türelmet és akaraterőt.

Aerobic óra
Peyer Zoltán - személyi edző
http://www.pezofit.hu

A személyi edzés hosszútávú szakszerű megoldást jelent mindenkinek aki a sport, fitnesz segítségével hatékonyan szeretne javítani életmódján, életminőségén. A mai rohanó, civilizált életünkben fontosnak tartom az egészség megszilárdítását, a tudatos életvitel kialakítását. A rendszeres mozgás, helyes táplálkozás gyümölcse a jó közérzet, önbizalom és magabiztosság a mindennapokban.

Peyer Zoltán - személyi edző
Funkcionális edzések
http://hodos.me/trx-edzesek/

A TRX edzés egy funkcionális edzésmódszer, amelyet egy erős hevederpár felfüggesztésével és testünk súlyával végzünk. A TRX különleges erőfejlesztő edzésrendszer. Profi edző kezei között gyors és látványos változásokra számíthatsz! Ami valóban különlegessé teszi ezt a fajta edzést, az a szemléletmód. A testedet és az izmaidat a napi kihívásokra készíti fel. A cél nem a hatalmas izmok felépítése, hanem a napi életben is jól használható szép, arányos, kiegyensúlyozott, stabil és teherbíró funkcionális izomzat kidolgozása.

Funkcionális edzések
Hirdetések
Oldal leírása
fitness.wyw.hu: Fitness katalógus. A fitness (fitnesz), a sport egy népszerű formája, melyet alakformálásra és egészségmegőrzési célokkal is űzhetünk.
Gyűjteményünkben 406 válogatott fitness, fitnesz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 406 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 34014