Fitness gépek, súlyzók, padok > Fitness gépek > Fitness, fitnesz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fitness gépek, súlyzók, padok > Fitness gépek > 11 weboldal. Kategória leírása: Fitness gépek, kondigépek és eszközök.

fitness.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kondigépek
http://www.kondisport.hu/index.php?mode=t&termkat=10&tit=Kondig%E9p,%20kondi ...

Az erőnlét javítására, az izületi, és mzgásszervi problémák megelőzésére a legjobb módszer a tervszerú, tartós izomfejlesztés különféle erőgépek segítségével. Az egészség megőrzése mellett a testforma célirányosan formázható a testépítő gyakorlatokkal.

Kondigépek
Fitnesz gépek - Aktivsport
http://www.aktivsport.hu

Sportszerek és játékok forgalmazása

Fitnesz gépek - Aktivsport
Newton-pad gravitációs állvány
http://ossejt-terapia.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=ossejt-terapia&t ...

A gerinc nyújtására, fordított testhelyzetben való ellazulásra szolgáló eszköz.

Newton-pad gravitációs állvány
Life Fitness Strength
http://hu.commercial.lifefitness.com/content.cfm/lifefitnessstrength

Life Fitness erősítő gépek

Life Fitness Strength
Fitness gépek és alakformáló masszázsöv
http://www.favorainfo.hu

Nálunk mindent megtalál,ami az egészséghez, fittséghez, jó alakhoz kell. Fitnessgépek,alakformáló masszázsöv stb. A Crazy Fit három dimenziós billenő pad a mai korszerű élet igényeire összpontosít: alakformálás, egészségmegőrzés, teljesítménynövelés és általános jó közérzet elérése egy készülékkel, otthoni körülmények között, különösebb megerőltetés nélkül!Vivamax és párásító készülékek széles választékban. Mágneses karkötők, magneter készülékek most akcióban!

Fitness gépek és alakformáló masszázsöv
Powerball karerősítő www.reflexshop.hu
http://www.reflexshop.hu/312-karersitk

A Powerball kiválóan alkalmas arra, hogy eddze az ujjakat, a csuklót, illetve a kar izmait. Egyedülálló hatásának köszönhetõen hatékonyan erõsít, melynek falmászók, biciklisek, teniszezõk, golfozók, squash játékosok, de még zenészek is hasznát vehetik. A megnövekedett erõnlét, állóképesség, és kézügyesség az élet minden terén jól jön.

Powerball karerősítő www.reflexshop.hu
Vision Fitness
http://www.visionfitness.hu

A Vision Fitness Wisconsin központú vállalat, díjnyertes fitness termékek gyártója és forgalmazója, mint a futópad, szobakerékpár, ellipszisjáró, evezőgép, kondigép és mindezek professzionális-, stúdió változata is. A cég elnevezése Vision Fitness - mert hiszen mindenki egy vízióval indul neki az edzéseknek. Az Ön víziója a karcsúbb alak, egészségesebb élet, stressz-leépítés vagy egyszerűen az edzés öröme! A Vision Fitness rendelkezik azokkal a fitnesz gépekkel, melyek segítenek Önnek céljai megvalósításában. A Vision Fitness több díjat is elnyert már az évek során.

Vision Fitness
Elliptikus tréner infó
http://ellipszisjaro.atw.hu

Szeretnénk hasznos tanácsot adni az elliptikus trénerről, másnéven (ellipszisjáró, ellipszis tréner, vagy cross tréner, elliptical trainer), hogy könnyebben tudjon vásárolni. Az elliptikus tréner a sétát és a futást imitálja, a talp végig a gépen van, így nincs ütődés az izületeken, csökkentve a sérülés kockázatát. Az elliptikus mozgás pontos másolata a futó mozgásnak.

Elliptikus tréner infó
Kültéri kondigépek, Kültéri kondigép park
http://sunbars.hu/sunbars-kondigepek.html

Sunbars edzőgépek és fitness eszközök! Kívül-belül galvanizált fémből készült kültéri kondigépek, porfestett elemekkel, gumiborítású alubetétes ülőrésszel és háttámlával ellátva. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően a sporteszközök rendkívül jól tűrik a gyakori használatot, nem kopnak el, ellenállnak az időjárás viszontagságainak és vandálbiztos kialakításúak. A kondigép parkok kialakítását elsősorban közterületekre, iskolákba és sportpályák mellé ajánljuk.

Kültéri kondigépek, Kültéri kondigép park
Power Plate edzés - vibrációs tréning
http://www.sanoinvita.hu/powerplate

A Power Plate legfontosabb pontja a rezgő mozgást végző padló, aminek hatására egész testünkben tapasztalhatóan összehúzódásra kényszerülnek az izmok, amivel a teljes izomzatunk több mint 90%-át megmozgatjuk.

Power Plate edzés - vibrációs tréning
Elliptikus trénerek
http://elliptikus.atw.hu/

Weblapunkon szeretnénk hasznos tanácsot adni az elliptikus trénerről, - másnéven ellipszisjáró, ellipszis tréner. Az elliptikus tréner imitálja a sétát és a futást. A talp végig a gépen van, nincs ütődés az izületeken, csökken sérülés kockázata. Az elliptikus mozgás pontos másolata a futó mozgásnak.

Elliptikus trénerek
Hirdetések
Oldal leírása
fitness.wyw.hu: Fitness katalógus. A fitness (fitnesz), a sport egy népszerű formája, melyet alakformálásra és egészségmegőrzési célokkal is űzhetünk.
Gyűjteményünkben 406 válogatott fitness, fitnesz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 406 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 34014