Fitness mérőeszközök > Fitness, fitnesz - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fitness mérőeszközök > 3 weboldal. Kategória leírása: Személymérlegek, pulzusmérő órák és más fitness mérőeszközök.

fitness.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pulzusmérõ óra
http://www.silyxkft.shp.hu/hpc/ws_member_3g.php?azonosito=silyxkft

Mellkaspánt nélküli típus, Egyszerû kezelhetõség, 12/24 órás idõ kijelzés, vészjelzés, stopper, 10 memóriahellyel, memória funkció, visszaszámlálás, erõnléti teszt, 30 pulzusmemória, fényjelzés, 30 méterig vízálló.

Pulzusmérõ óra
Pulzus mérõ órák
http://fitnessvilag.hu/?mod=desc&menu=3

A szív frekvenciája az egyedüli kontrolálható adat amiből egyértelmű képet kaphatunk és edzéstervünket megváltoztathatjuk.

Pulzus mérõ órák
Gyógyászati segédeszköz webáruház
http://www.egeszseget.hu

Egeszseget.hu webáruházunk egészséget visz otthonába. Webáruházunkban számos olyan termék közül válogathatnak, amelyek segíthetnek a betegápolásban illetve az egészségmegőrzésben. A különböző gyógyászati segédeszközöknek köszönhetően a gyógyulás folyamata gyorsabb és elviselhetőbb lehet. Áruházunkban találhatóak ezen kívül különböző orvosi eszközök, mérőműszerek, étrend-kiegészítők vagy akár egyéb wellnes, fitness termékek. Az egeszseget.hu webáruház segít az egészséges életvitel kialakításában.

Gyógyászati segédeszköz webáruház
Hirdetések
Oldal leírása
fitness.wyw.hu: Fitness katalógus. A fitness (fitnesz), a sport egy népszerű formája, melyet alakformálásra és egészségmegőrzési célokkal is űzhetünk.
Gyűjteményünkben 406 válogatott fitness, fitnesz témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 406 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 14 | Linkre kattintás összesen: 34014